+40 741 219 081 office@onescale.ro
O macara cu un cârlig galben și negru suspendat în aer.

Cântărește și află cu precizie

Dorim să facem operațiunile zilnice ale clienților noștri mai ușoare. Cu ajutorul soluțiilor noastre inteligente de cântărire, acum colectați, mențineți și partajați mai rapid datele de cântărire, fără a avea întreruperi sau timpi de nefuncționare.

1
 • Înțelegerea afacerii clientului
 • Expertiză în domeniul legislativ
 • Cercetare și dezvoltare cuprinzătoare
 • Cunoașterea echipamentelor de operare
 • Strânsă colaborare cu clienții și partenerii noștri
2
 • Serviciul One Cloud Tamtron
 • Integrări cu ERP sau alte sisteme

Cântărește și află cu precizie

Vezi cum poți obține profitul maxim

Decenii de experiență în industria cântăririi

Începând cu 1972, Tamtron a produs cele mai moderne și inteligente soluții de cântărire existente pe piață. Încă de la începutul activității noastre, ne-am concentrat pe susținerea afacerilor clienților noștri și pe dezvoltarea de parteneriate solide cu aceștia.

De-a lungul a 50 de ani de activitate, am instalat peste 6.000 de cântare și am oferit servicii cloud pentru aproape 3.000 de clienți din întreaga lume. Aceasta este o dovadă clară a nivelului ridicat de utilizare a soluțiilor noastre de cântărire, a focalizării noastre pe clienți și a experienței noastre în domeniul cântăririi.

Portofoliul nostru include o gamă largă de soluții de cântărire pentru diferite industrii și nevoi industriale. Cunoașterea reglementărilor implicate în procesul de cântărire, precum și înțelegerea proceselor și mediului de afaceri al clienților noștri sunt elementele de bază ale tuturor activităților noastre.

Soluții de cântărire adaptate fiecărui client

Dorim să economisim timpul și efortul clienților noștri, precum și să le facem viața de zi cu zi mai ușoară. De exemplu, proiectăm soluțiile noastre astfel încât încărcăturile să fie cântărite, iar datele să fie înregistrate în timp ce camioanele de transport sunt în mișcare. Cu ajutorul echipamentelor noastre moderne, datele de cântărire sunt transferate în cloud instantaneu și sunt disponibile imediat pentru întreaga organizație.

Soluțiile Tamtron sunt rezultatul unor ani de experiență, a unei strânse colaborări cu partenerii și clienții noștri cheie și a unei expertize extinse care combină abilități mecanice cu tehnologia informațională și experiența în producție, procese și logistică. Astfel, ajutăm clienții să colecteze și să gestioneze date de cântărire într-un mod eficient ca parte integrată a operațiunilor lor zilnice.

Procesul de cântărire necesită experiență vastă

Cântărirea și, mai ales, dezvoltarea, fabricarea, instalarea, verificarea și întreținerea sistemelor de cântărire necesită abilități multidisciplinare. Soluțiile noastre de cântărire sunt construite cu ajutorul expertizei echipei Tamtron: de la inginerie mecanică și electrică, designul interfeței cu utilizatorul, serviciile cloud și SaaS, integrarea sistemelor de informații, până la legislația privind cântărirea și măsurarea datelor.

Procesul de cântărire precis și fiabil One Scale

Gestionarea datelor de cântărire

Informațiile de cântărire precise și posibilitatea de accesare a acestora în timp real reprezintă o parte de nelipsit în operațiunile zilnice ale clienților noștri. Informațiile trebuie să fie de încredere, exacte și să fie generate ca parte integrată a proceselor zilnice ale companiei. Cu ajutorul soluțiilor de cântărire Tamtron, lucrați fără întreruperi sau timpi morți.

Soluțiile de cântărire pot fi conectate la serviciul One Cloud de la Tamtron, ușor de utilizat, care (printre altele) permite asistență rapidă, instrumente de diagnosticare și actualizări de la distanță. Chiar și în cele mai dificile situații, vă putem sprijini rapid și flexibil, iar munca dumneavoastră poate continua fără probleme.

Punct de integrare Iconița unui nor, cu textul One Cloud în interior.
 • Baze de date cloud, metadate
 • Funcționalitate de raportare
 • Integrarea cu platforme de tip ERP, TOS sau alte asemenea
One Scalex

Software de gestionare a informațiilor de cântărire pentru cântarele de camioane și platforme. Interfețe de utilizator unice pentru diferite roluri din procesul de cântărire

One Power

Potrivit pentru cântare de bord folosite în mai multe scopuri, de exemplu pentru încărcătoare, transportatoare sau stivuitoare de containere, manipulatoare de materiale și pentru camioane

One Timber

Soluție de gestionare a informațiilor de cântărire concepută pentru cântare de bord pentru macarale forestiere

Third-party scales

Compatibilitate cu cântare ale terțelor părți

Serviciul nostru cloud oferă instrumente pentru gestionarea, raportarea și analizarea versatilă a datelor de cântărire

 • Serviciul cloud este sigur și ușor de utilizat
 • Informațiile de cântărire sunt transferate automat de la cântar pe un server
 • Transmiterea informațiilor este transparentă și fără efort între toate părțile implicate în proces
 • Diferite permisiuni pot fi atribuite diferiților utilizatori
 • Poți importa date de cântărire din mai multe surse diferite. De exemplu, într-un mediu portuar, pot fi combinate datele de la cântarele de la stivuitor, reach stacker și camioane

Serviciul nostru de cloud modern oferă o experiență plăcută de utilizare și pe dispozitivele mobile sau tablete.

Contactează-ne!

Vă rugăm să completați acest formular sau să ne sunați la numărul: +40 741 219 081. Împreună vom găsi cele mai potrivite soluții de cântărire pentru afacerea dumneavoastră.