+40 741 219 081 office@onescale.ro
Soluții One Scale de cântărire inteligentă pentru industria de reciclare și energie.

Reciclare și Energie

Pe măsură ce reglementările din domeniu devin mai stricte, facturarea pe baza greutății mai răspândită și nevoia de a cântări separat diferite tipuri de deșeuri crește, industria de reciclare și energie se confruntă cu noi provocări. Pasul către digitalizare devine astfel, inevitabil.

Soluțiile Tamtron

Cântarele noastre se potrivesc perfect pentru vehiculele de colectare a deșeurilor și încărcătoarele cu roți. De asemenea, oferim cântare la bordul macaralei, precum și cântare pentru camioane cu tablă din oțel și beton, utilizate în stațiile de transfer al deșeurilor și instalațiile de tratare a deșeurilor și de energie.

Pentru clienții noștri din industria de energie și reciclare dezvoltăm sisteme de cântărire extrem de fiabile și eficiente. Cântarele noastre sunt verificate pentru uz comercial și asigurăm sau verificări programate cerute de lege, totul pentru ca procesul să fie unul sigur și fără cusur.

Datele de cântărire sunt disponibile în serviciul nostru cloud care vă permite să monitorizați diferitele tipuri de transporturi de deșeuri și să vă optimizați rutele de colectare în funcție de cantitatea încărcăturii. De asemenea, aceste date pot fi integrate și în propriile sisteme de gestiune ale companiei dumneavoastră.

ONE SCALE. ONE INSTRUMENT.

Sistemele de cântărire Tamtron nu vă vor ajuta numai să răspundeți acestor provocări din domeniu, ci și să economisiți timp și bani, eficientizând afacerea dumneavoastră, și să sporiți încrederea clienților în companie. 

Robustă, durabilă, eficientă și de încredere. Așa este soluția pe care Tamtron o oferă business-ului dumneavoastră. Vă puteți baza pe tehnologia inovatoare de cântărire Tamtron cu atât mai mult cu cât în ziua de astăzi greutatea exactă a materialelor transportate joacă un rol din ce în ce mai mare în industria de reciclare și energie.

Adaugă valoare serviciilor tale, folosind Tamtron! Soluția pe care noi o oferim cu încredere pentru ca dumneavoastră să aveți parte de acuratețe în măsurare, precizie în cântărire, simplificare în procesul de muncă și la sfârșit să beneficiați de încrederea partenerilor voștri.

Beneficii

  • Cântăriți, încărcați, descărcați – toate în același timp!
  • Ușurarea procesului de cântărire în timpul transportului și procesării încărcăturii
  • Facturarea devine mai precisă
  • Permite monitorizarea și urmărirea diferitelor tipuri de deșeuri
  • Poate optimiza rutele de colectare în funcție de cantitățile de deșeuri transportate

Produse recomandate

Vezi toate

Contactează-ne!

Vă rugăm să completați acest formular sau să ne sunați la numărul: +40 741 219 081. Împreună vom găsi cele mai potrivite soluții de cântărire pentru afacerea dumneavoastră.