+40 741 219 081 office@onescale.ro
Cântare pentru basculante, încărcătoare și camioane.

Terasament

În industria de construcții, terasamente și minerit, fluxurile de materiale sunt vaste, iar munca este foarte solicitantă. Colectarea și analizarea datelor într-un mod exact devine de neprețuit. Tamtron vă propune soluțiile perfecte de cântărire pentru a eficientiza procesele și a diminua considerabil efortul angajaților.

Soluțiile Tamtron

Cântarele noastre pentru basculante, încărcătoare și camioane, împreună cu serviciile noastre de cloud pentru datele de cântărire, ne recomandă ca partener de încredere pentru șantiere și pentru site-urile miniere. Informațiile colectate fac urmărirea încărcăturilor mai ușoară, facturarea mai rapidă, iar materialul transportat poate fi mai ușor de controlat.

Alături de serviciile noastre de stocare a datelor de cântărire în cloud, Tamtron devine un partener de incredere, oferind posibilități complet noi pentru cântărirea precisă a materialelor și de monitorizare a transporturilor.

Cu ajutorul cântarelor Tamtron dotate cu o tehnologie avansată, marfa poate fi cântărită în timpul operațiunilor, iar informațiile de la multiple cântare pot fi centralizate în timp real în serviciul cloud al Tamtron sau pot fi integrate în propriul sistemul de gestiune a operațiunilor firmei.

ONE SCALE. ONE INSTRUMENT.

Necesitatea unei cântăriri fiabile în industria terasamentului este mai mult decât o cerință pe piața actuală. Având în vedere numeroasele cerințe pentru cântărirea materialelor, cântarele fiabile și precise sunt indispensabile.

Având în vedere cantitățile mari de materiale implicate, siguranța în timpul transportului trebuie să fie prioritatea 0 a afacerii tale. Cântărirea exactă este indispensabilă pentru transport și pentru siguranța că vehiculul nu este supraîncărcat. 

Cu ajutorul soluțiilor Tamtron se asigură eficiență și fiabilitate în procesul de încărcare prin sistemele noastre de cântărire precise, iar întregul proces de lucru poate fi monitorizat, stimulând încrederea tuturor părților implicate în lanțul de operațiune.

Beneficii

  • Colectarea și analizarea informațiilor de cântărire
  • Simplificarea monitorizării încărcăturilor
  • Simplificarea raportării între părțile implicate în proces
  • Facturare mai rapidă și validată din punct de vedere legal
  • Transparență și corectitudine față de toate părțile implicate
  • Controlarea cu ușurință a fluxurilor de materiale
  • Optimizarea eficienței modului de lucru, urmărind programele și încărcăturile de materiale

Produse recomandate

Vezi toate

Contactează-ne!

Vă rugăm să completați acest formular sau să ne sunați la numărul: +40 741 219 081. Împreună vom găsi cele mai potrivite soluții de cântărire pentru afacerea dumneavoastră.