+40 741 219 081 office@onescale.ro

Logistică

Indiferent de sezon sau temperatura de afară, transportul și cântărirea mărfurilor nu se oprește niciodată. Cântarele Tamtron pentru camioane și căi ferate sunt potrivite atât cântăririi comerciale, cât și controlului greutății mărfii.

Soluțiile Tamtron

Chiar și în cele mai grele condiții, produsele noastre vă oferă rezultate de cântărire rapide și precise pe care se pot baza toate părțile implicate în lanțul de transport și logistică. Software-ul de cântărire ușor de utilizat vă permite să monitorizați informațiile în timp real și să le analizați complet și corect.

Tamtron oferă atât cântare pentru camioane, cât și software-ul adiacent, ele putând fi adaptate, spre exemplu, nevoilor particulare ale transferului deșeurilor și centralelor electrice.

Pentru căile ferate, Tamtron oferă soluții de cântărire dinamică și staționară pentru vagoane, soluții de cântărire staționară pentru trenuri, precum și soluții de măsurare a impactului asupra roților autospecialei. Cu ajutorul produselor noastre puteți cântări chiar și roți, osii și boghiuri individuale.

ONE SCALE. ONE INSTRUMENT.

Indiferent cât de solicitate sunt aparatele tale, echipa noastră de profesioniști a dezvoltat un sistem integrat pentru a susține funcțiile de transport și logistică. De exemplu, sistemul de gestionare a informațiilor de cântărire poate fi completat ulterior cu controlul automat al accesului și recunoașterea vehiculului.

Datele de cântărire pot fi disponibile în serviciul cloud al Tamtron sau integrate în propriul dumneavoastră sistem de planificare a resurselor companiei. Software-ul modern de cântărire a camioanelor ,,One Scalex” de la Tamtron permite gestionarea din orice loc a mai multor platforme de cântărire, acest lucru îmbunătățind calitatea, consistența și trasabilitatea procesului de cântărire.

Cloud-ul Tamtron poate combina datele cântarelor de camioane și a celor de la bord, integrându-le mai apoi în celelalte sisteme ale companiei.

Beneficii

  • Proiectat pentru utilizarea solicitantă a aparatelor de lucru
  • Măsurarea precisă îmbunătățește siguranța
  • Ajută la prevenirea supraîncărcărilor sau a încărcării greșite a autospecialelor
  • Întărește încrederea între părțile implicate în proces
  • Ajută la recunoașterea și evitarea defectelor echipamentelor și roților autovehiculului
  • Soluții de cântărire fiabile pe termen lung
  • Informații verificate pe care toate părțile din lanțul de transport și logistică se pot baza

Produse recomandate

Vezi toate

Contactează-ne!

Vă rugăm să completați acest formular sau să ne sunați la numărul: +40 741 219 081. Împreună vom găsi cele mai potrivite soluții de cântărire pentru afacerea dumneavoastră.