+40 741 219 081 office@onescale.ro
Soluția One Scale modernă de cântărire eficientă pentru porturi.

Porturi

Cântărirea precisă și fiabilă a containerelor este o parte vitală a siguranței pe mare. Noi punem mai presus de toate siguranța ta, așa că am dezvoltat soluții inovatoare care detectează cât cântărește marfa ta, astfel încât nava să nu fie supraîncărcată sau instabilă.

Soluțiile Tamtron

Tamtron a introdus mai multe tipuri de containere care respectă noile reglementări SOLAS, privind traficul și siguranța pe mare. Ele ușurează obținerea informațiilor necesare de masă în timpul tranzitului și a operațiunilor de descărcare a containerelor.

Pe lângă înalta fiabilitate de care beneficiați atunci când folosiți produsele Tamtron, cântarele noastre cresc și eficiența activităților din porturi. Masa containerelor și identificatorii lor pot fi combinați, iar informațiile se pot integra în propriul dumneavoastră sistem de planificare a resurselor companiei.

Există și alte opțiuni pentru a-ți ușura și controla munca. Datele de cântărire pot fi gestionate cu ajutorul serviciului nostru de cloud, care permite combinarea datelor de la toate cântarele Tamtron din port. În acest fel, monitorizarea informațiilor de cântărire devine simplă și în timp real.

ONE SCALE. ONE INSTRUMENT.

Indiferent de nevoile dumneavoastră, soluțiile Tamtron vă devin prieten. Economice și durabile, fiabile și moderne, produsele noastre sunt făcute pentru a trece cu brio peste orice provocare.  

Dezvoltăm sisteme de cântărire a containerelor pentru porturi și asta facem cel mai bine. Experții noștri pornesc de la nevoile dumneavoastră, de aceea cântarele Tamtron sunt extrem de fiabile și eficiente.

Oferim o gamă largă de soluții de cântărire pentru porturi, cum ar fi stivuitorul sau transportatorul de containere, dar și modelul Scalift 100.   

Beneficii

  • Operații fără întreruperi în multiple puncte de lucru
  • Accelerează transparența și siguranța față de părțile implicate în proces
  • Fără întreruperi în fluxul de lucru
  • Acces în timp real la informații și rapoarte
  • Adaptare înaltă la reglementările neprevăzute fără a compromite eficiența operațiunilor

Produse recomandate

Vezi toate

Contactează-ne!

Vă rugăm să completați acest formular sau să ne sunați la numărul: +40 741 219 081. Împreună vom găsi cele mai potrivite soluții de cântărire pentru afacerea dumneavoastră.