+40 741 219 081 office@onescale.ro
Un excavator portocaliu parcat pe un câmp de pământ, pregătit pentru lucrări de construcție.

Despre noi

One Scale este un furnizor de top de soluții avansate și inovatoare de cântărire bazate pe cloud. Suntem cunoscuți pentru cântarele noastre fiabile și precise, orientarea către clienți și nevoile lor, dar și pentru competența tehnică care vine la pachet cu o echipă dedicată de experți în acest domeniu.

Colcear Logistics Group

Începând cu anul 2007, ne-am ghidat după ideea de a oferi clienților noștri valoare prin produse și expertiză prin servicii. Prioritatea noastră numărul unu a fost întotdeauna dezvoltarea proceselor de lucru pentru a ușura viața de zi cu zi a clientului, dar și sprijinirea afacerilor în calitate de partener activ. Cu o pasiune pentru acest domeniu și o atitudine modernă pro evoluție, lucrăm pentru a face procesele dumneavoastră de lucru mai simple, mai precise și mai transparente.

Aici, la Colcear Group, ne angajăm să oferim servicii fiabile de înaltă calitate. Pentru a ne îndeplini acest angajament, învățăm constant și suntem la curent cu schimbările din industrie deoarece știm că un business modern are nevoie de soluții complete și complexe de integrare a rezultatelor cântăririlor în procesele de producție și logistică. Astfel, am dezvoltat o gama largă de soluții de cântărire pentru fiecare tip de proces de operare pentru a satisface diversele nevoi industriale actuale.

Tehnologie modernă de cantarire

Datorită dezvoltării noastre inovatoare, cântarele noastre moderne, precise și usor de utilizat pot fi utilizate pentru a sprijini toate procesele din compania dumneavoastră.

Fiabilitate crescută

Echipa noastra este formată din oameni experimentați și dedicați care lucrează asiduu pentru a se asigura că produsele sunt livrate în timp util și în condiții optime.

Experiență

Suntem un partener de încredere pentru soluțiile solicitante de cântărire, cu peste 15 ani de experiență.

Tamtron

Tamtron este un furnizor de top de soluții avansate de cântărire cu echipamente inovatoare de lucru, servicii moderne de date bazate pe cloud si un larg portofoliu de produse fiabile și precise.

Soluțiile de cântărire oferite de Tamtron fac operațiunile de zi cu zi ale clienților mai ușoare și mai eficiente în domeniul terasamentului, reciclării și energiei, silviculturii, porturilor, logisticii, precum și industriilor prelucrătoare.

176

angajați

30 000

de cântare instalate

3000

de clienți care utilizează serviciile Tamtron Cloud

50

de ani de experiență

Obiectivele Tamtron

  • Satisfacerea nevoilor clientului
  • Clienții noștri primesc produsul sau serviciul convenit în timpul convenit
  • Evaluarea și dezvoltarea constantă a proceselor, produselor și serviciilor noastre
  • Dezvoltarea de produse competitive la cele mai înalte standarde

Suntem un partener de încredere pentru alegerea soluțiilor de cântărire cu 50 de ani de experiență în acest domeniu. Sediul principal al companiei este în Finlanda cu filiale în Suedia, Polonia, Germania, Republica Cehă, Slovacia, Norvegia, Danemarca și Estonia. Pe lângă comerțul intern puternic, Tamtron își exportă produsele la nivel global în peste 50 de țări prin intermediul rețelei de parteneri certificați.

Ilustrația hărții lumii.

Contactează-ne!

Vă rugăm să completați acest formular sau să ne sunați la numărul: +40 741 219 081. Împreună vom găsi cele mai potrivite soluții de cântărire pentru afacerea dumneavoastră.