+40 741 219 081 office@onescale.ro
Servicii de instalare cântare inteligente One Scale și instruire personal.

Instalare

Dorim să ne asigurăm că soluțiile noastre de cântărire sunt puse rapid în funcțiune și utilizate eficient pentru a susține activitatea clienților noștri. Prin urmare, instalarea rapidă și profesională, precum și instruirea utilizatorilor sunt o parte importantă a ofertei noastre de servicii.

Cu ajutorul rețelei noastre proprii de parteneri certificați Tamtron, veți beneficia de instalarea rapidă și fiabilă a echipamentului de cântărire achiziționat. Este important de știut că echipa noastră de profesioniști are capacitatea de a aborda orice tipuri de proiecte de instalare, chiar și pe cele cu un grad mare de complexitate.

Spre exemplu, pentru instalațiile feroviare, operațiunile necesită nu numai munca propriu-zisă de instalare, ci și cea de management al unor entități mari, locația de instalare putând avea zeci de angajați și multiple mașini care lucrează simultan.

Acordăm întotdeauna maximă atenție siguranței în timpul instalării, dar și programului de lucru al companiei dumneavoastră. Împreună încercăm să găsim momentul potrivit pentru instalare, astfel încât impactul asupra altor operațiuni ale companiei să fie minimizat sau chiar adus la 0.

Cu ajutorul experților noștri vă putem instrui personalul pentru a putea utiliza dispozitivul și software-ul aferent chiar imediat după instalare. 

Ceea ce a fost întotdeauna important pentru noi este cum să obținem datele de cântărire astfel încât să servească cel mai bine afacerii clienților noștri: cum sunt ușor de comunicat și cum pot crește transparența, cum pot eficientiza operațiunile, cum îi determinăm să vorbească aceeași limbă și să lucreze împreună cât mai flexibil posibil.

Tuomas Jussila, Product Manager

Alte servicii

Serviciul One Scale piese de schimb pentru cântare inteligente. Piese de schimb

Minimizați timpul de întrerupere cauzat de defecțiunile echipamentelor cu serviciul nostru de piese de schimb.

Concept de cloud computing - fotografie de stoc: O reprezentare vizuală, prezentând capacitățile de stocare și procesare virtuală. Servicii Cloud

Date de cântărire în timp real disponibile pentru întreaga ta organizație.

Contactează-ne!

Vă rugăm să completați acest formular sau să ne sunați la numărul: +40 741 219 081. Împreună vom găsi cele mai potrivite soluții de cântărire pentru afacerea dumneavoastră.