+40 741 219 081 office@onescale.ro
Serviciul One Scale piese de schimb pentru cântare inteligente.

Piese de schimb

Minimizați timpul de întrerupere cauzat de defecțiunile echipamentelor din procesele dumneavoastră cu serviciul nostru de piese de schimb. Oferim piese originale și o gamă largă de asistență tehnică, acest serviciu fiind disponibil tuturor clienților Tamtron, fără excepție. 

Soluțiile de cântărire pe care le producem pot persista ani de zile, de aceea, piesele noastre de schimb sunt disponibile chiar și după mai mult timp de la achiziționarea echipamentelor. O rețea de încredere de subcontractanți garantează o bună disponibilitate a acestora, astfel încât noi putem furniza piesele de schimb originale pentru toate cântarele noastre. Dacă vă doriți mai multă siguranță, este posibil să încheiați un contract de depozitare a propriilor piese de schimb.

Piesele de schimb pentru unele cântare de la alți producători sunt și ele disponibile prin intermediarii noștri.

,,Putem fi contactați ușor, iar serviciile noastre sunt foarte accesibile. În plus, punctul nostru forte este că purtăm mereu la drum cu noi piese originale de schimb. Astfel, în majoritatea cazurilor, putem remedia rapid chiar și o defecțiune mecanică majoră.”

Vesa Kalliokoski, partener de service al Tamtron

Alte servicii

Concept de cloud computing - fotografie de stoc: O reprezentare vizuală, prezentând capacitățile de stocare și procesare virtuală. Servicii Cloud

Date de cântărire în timp real disponibile pentru întreaga ta organizație.

Servicii de instalare cântare inteligente One Scale și instruire personal. Instalare

Soluțiile de cântărire puse rapid în funcțiune și utilizate eficient pentru a susține activitatea clienților.

Contactează-ne!

Vă rugăm să completați acest formular sau să ne sunați la numărul: +40 741 219 081. Împreună vom găsi cele mai potrivite soluții de cântărire pentru afacerea dumneavoastră.